Thau school
Thau school
Thau school
Thau school
Thau school
Thau school
Thau school
Thau school
Thau school
Thau school
Thau school
Thau school
Thau school
Thau school

A school building on a peripheral site near the second Barcelona ring road. The plot is divided in half longitudinally by a north-south line that becomes the façade of the building and the principal access route, which begins in the car park and arrives at the sports spaces. The programme is developed over two floors, in a mat-like layout with shaded courtyards interposed. The whole is articulated by way of a regular concrete structure, within which a series of lightweight boxes with a mixed structure (timber and aluminium) that accommodate all of the necessary activities. In the interstices between the boxes are the spaces of circulation and relation.

  • Year 2000
  • Location Avinguda de la Generalitat, 199-201
    Sant Cugat del Vallès
  • Promoter Institució Cultural del CIC
  • Built surface 3872.22 m²
  • Collaborators Portell-Brunés Enginyers, S.L
  • REF / 2000-04

  • come back
This website uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to our use of cookies. Accept