Habitatge unifamiliar aïllat
Habitatge unifamiliar aïllat
Habitatge unifamiliar aïllat
Habitatge unifamiliar aïllat
Habitatge unifamiliar aïllat

El projecte s'entén com un volum compacte que es va perforant per adaptar-se a les necessitats de llum i ventilació dels espais interiors. Aquestes obertures fan que el volum es desmaterialitzi successivament, també a les cantonades, accentuant la connexió amb els espais d'estada exteriors i el jardí, diluint el límit físic edificat. La solució de les terrasses enteses com una continuació programàtica dels espais interiors permet una millor adaptació a la topografia de la parcel·la, respectant part del seu talús natural. Es col·loca la planta baixa molt propera a la cota del talús natural existent, i es conforma una planta soterrani resultant de l'excavació de terres sota la planta baixa, situada a 60cm per sota de la rasant del carrer de Lleida. La planta primera llisca respecte a la planta baixa generant espais de terrassa i un porxo cap a la cara nord.

  • Any
  • Emplaçament Papiol
  • Promotor Privat
  • Superfície construïda 180 m²
  • REF / 2016-25

  • Tornar
Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Acceptar