Reforma Escola Lluís Viñas i Viñoles
Reforma Escola Lluís Viñas i Viñoles
Reforma Escola Lluís Viñas i Viñoles
Reforma Escola Lluís Viñas i Viñoles
Reforma Escola Lluís Viñas i Viñoles
Reforma Escola Lluís Viñas i Viñoles
Reforma Escola Lluís Viñas i Viñoles
Reforma Escola Lluís Viñas i Viñoles
Reforma Escola Lluís Viñas i Viñoles
Reforma Escola Lluís Viñas i Viñoles
Reforma Escola Lluís Viñas i Viñoles
Reforma Escola Lluís Viñas i Viñoles

Intervenció en l'edifici existent, amb dues intervencions diferenciades.
Per una banda la substitució de tota la fusteria d’alumini, la reforma de tots els espais interiors de l’edifici original i més antic de l’escola per a millorar-ne el funcionament a nivell de distribució d’espais, compliment dels requisits d’accessibilitat i renovació de les instal·lacions obsoletes.
I per altra banda una petita ampliació, en el mateix edifici original, per tal d’encabir el programa de lavabos, aules exteriors i porxo per els més petits, tot solucionant l’accés a les zones de joc. Amb aquests nous elements es refà tot l’àmbit exterior que limita amb les aules infantils per tal de garantir l’accessibilitat a les zones de joc actuals.
L’objectiu fonamental de la intervenció passa per millorar el funcionament general del centre aproximant-nos al màxim a les demandes de programa que podria exigir un centre de nova creació.

  • Any 2019
  • Emplaçament Carrer de Mestres, 7
    Móra d'Ebre
  • Superfície construïda 1903 m²
  • Col·laboradors BOGOM arquitectes
    Static Ingenieria (estructures)
    Consulting Oficina Tècnica Lluís Duart (eng. instal·lacions)
    Raül Sebastián (arq. tècnic)
  • REF / 2015-21

  • tornar
Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Acceptar