Ampliació del CRAI del Campus Catalunya de la URV
Ampliació del CRAI del Campus Catalunya de la URV
Ampliació del CRAI del Campus Catalunya de la URV
Ampliació del CRAI del Campus Catalunya de la URV
Ampliació del CRAI del Campus Catalunya de la URV
Ampliació del CRAI del Campus Catalunya de la URV
Ampliació del CRAI del Campus Catalunya de la URV
Ampliació del CRAI del Campus Catalunya de la URV
Ampliació del CRAI del Campus Catalunya de la URV
Ampliació del CRAI del Campus Catalunya de la URV
Ampliació del CRAI del Campus Catalunya de la URV

Projecte d’especial complexitat constructiva degut a les fortes limitacions de l’edificació preexistent. Els nous usos s’implementen a partir de la construcció d’una planta al nivell -1 que enllaça amb el soterrani ja construït i la construcció d’un volum de dues plantes als nivells 0 i 1 entre l’edifici aulari i els murs de contenció de terres existents. La implantació de la nova construcció s’acompanya d’una estratègia de buits que asseguren la seva habitabilitat i que, alhora, conformen els dos patis exteriors. Un, profund i estret , adossat al mur de tancament del recinte i l’altre, ample i capaç d’aplegar usos a l’aire lliure. Aquest pati s’embolica amb una pèrgola de fusta amb plantació d’enfiladisses de manera que actua com a filtre ambiental i, alhora, al passar per sobre de la planta tècnica de la coberta acaba configurant un únic volum que identifica el conjunt del CRAI dins del Campus.

  • Any 2013
  • Emplaçament Campus Catalunya
    Tarragona
  • Promotor INCASÒL + Quartier de La Mina
  • Superfície construïda 2362 m²
  • Col·laboradors Portell-Brunés Enginyers, S.L
    MP3 Arquitectes
    Carles Teixidor
    ENERGEA
  • REF / 2009-07

  • Tornar
Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Acceptar