Cementiri municipal
Cementiri municipal
Cementiri municipal
Cementiri municipal
Cementiri municipal
Cementiri municipal
Cementiri municipal
Cementiri municipal
Cementiri municipal
Cementiri municipal
Cementiri municipal
Cementiri municipal
Cementiri municipal
Cementiri municipal

Petit cementiri situat a la paret nord de l’església romànica de Sant Vicenç. Les terres que humitegen la paret se substitueixen per un recinte esglaonat amb tres nivells, cadascun dels quals és format per una filera de nínxols dobles prefabricats tapats amb peces de pedra artificial blanca que, en anar coberts amb terra i gespa, fan l’efecte de tombes a terra. Formació permanent d’ombres que expliquen la presència i el diàleg amb l’invisible, mentre que el campanar, que forma un triangle vertical amb dos xiprers nous, fa d’agulla d’un rellotge de sol que ombreja lentament les blanques parets i explica el pas del temps. Un recorregut perimetral exterior per una escala feta amb graons de grava petita, que fa sonar les petjades, permet una bona apropiació del paisatge. Textures matèriques crues del gris al blanc.

  • Any 1982
  • Emplaçament Església de Sant Vicenç
    Malla
  • Promotor Ajuntament de Malla. Diputació de Barcelona
  • Superfície construïda 800 m²
  • Col·laboradors F. Serrahima
  • REF / 1982-04

  • Tornar
Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Acceptar