Blocs per a 24 habitatges
Blocs per a 24 habitatges
Blocs per a 24 habitatges
Blocs per a 24 habitatges
Blocs per a 24 habitatges
Blocs per a 24 habitatges
Blocs per a 24 habitatges
Blocs per a 24 habitatges
Blocs per a 24 habitatges
Blocs per a 24 habitatges

Projecte de 24 habitatges a Gavà, en un solar en forma corba i en pendent que presideix un espai públic rellevant. Es parteix d'una homogeneització de materials fixada: obra vista, coberta de teula, fusteries d'alumini, etc. Formació d'una coberta i volum unitaris, malgrat la forma i el pendent del solar. A la façana principal s'adopta una composició que evidencia la pèrdua del tradicional "pla murari foradat" per a convertir-se en una mena de "patchwork" de buits, plens i sortints -finestres, matxons d'obra vista i terrasses-, buscant la màxima obertura per a l'interior dins els marges econòmics, funcionals i de condicions tèrmiques de l'edifici, i donant resposta a la utilització de l'obra vista com a material aplacat i no estructural. A aquesta "caòtica" composició s'hi superposa l'ordre dels baixants d'aigües pluvials de coberta que recorren l'exterior de l'edifici coplanaris amb la paret d'obra vista.

  • Any 1998
  • Emplaçament Av. Joan Carles, 17-19, cantonada C/Sant Lluís, 67
    Gavà
  • Promotor IMPSÒL
  • Superfície construïda 3440 m²
  • Col·laboradors Tectum
    Briz i Fumadó, Arquitectes
  • REF / 1998-17

  • Tornar
Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Acceptar