SITUACIÓ

RGA està instal·lat en un antic espai industrial “vapor tèxtil” situat al centre de Terrassa, és un espai de treball i trobada de diferents disciplines.

Arquitectura, urbanisme, art, disseny, audiovisuals i artesania es barregen en un espai obert a la ciutat. Emocions, activitats, excursions, sopars, mercats i exposicions conviuen amb el treball diari per aconseguir que la feina i la vida no caminin de forma separada i poder-les viure intensament.

EQUIP

RGA està format pels arquitectes Barto Busom i Xavi Ruscalleda i Anna Pi a la gestió, en el que hi col·laboren els arquitectes Victor Bouman, Diego Albornoz i Joan Marcé, entre altres professionals.

Un equip que es nodreix del seu entorn i col·laboradors externs amb l’objectiu d’introduir nous inputs en una trajectòria professional molt extensa i aprofitar les sinèrgies de diferents mirades per provocar noves maneres de construir, buscant la lògica dels sistemes sostenibles i fomentant la cohesió de diferents disciplines.

EVOLUCIÓ

RGA Arquitectes neix el 1982 a Barcelona de l’evolució d’un primer estudi format pels arquitectes Pere Riera i Josep Mª Gutiérrez al que es van anar incorporant Josep Sotorres, Montserrat Batlle i Barto Busom.

Després de més de 35 anys d’exercici professional, s’ha produït l’inevitable relleu generacional on els associats antics han deixat impremta de la seva experiència.

IDEALS

RGA Arquitectes persegueix el reciclatge, l’austeritat material i energètica per tal de per protegir el nostre entorn natural i amb l’objectiu de construir espais autosuficients energèticament, buscant respostes raonables a l’hora de projectar espais amb solucions sostenibles i eficients.

No oblidem mai que la bellesa i la solidaritat són les millors energies renovables per assegurar la sostenibilitat de la vida humana i per afavorir els vincles de col·laboració ciutadana.

PREMIS

RGA ha estat guardonada amb diferents premis durant la seva trajectòria per diverses obres realitzades dels quals destaquen el premi internacional Footbridge Awards el 2005, i el premi nacional Dècada de la Fundació Oscar Tusquets el 2003, així com els Premis FAD, Premis Catalunya Construcció, Biennal del Vallès, Biennal Espanyola d'Arquitectura i Urbanisme, Biennal Europea del Paisatge, Premi Endesa a la sostenibilitat, Premis Construmat, entre d’altres.

Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Acceptar